Voitto ja kakkostila Juhannuskisoista


Korsuracingin Pekka Keski-Korsu oli odotetusti voittotaistelussa, kun Juhannusviikonloppuna kisattiin Yöttömän Yön rallisprint-sarjan osakilpailuja Pudasjärvellä ja Rovaniemellä.

Perinteinen Juhannusaaton rallisprint-kilpailu Iso-Syöte Mäkiajo järjestettiin tänäkin vuonna Pudasjärvellä. Tapahtuma oli tällä kertaa uuden Yöttömän Yön rallisprint-sarjan avausosakilpailu. Sadekuurojen liukastamalla radalla oli ajamassa yli 130 kuljettajaa. Yleisen sarjan nelivetoisten ralliautojen luokassa Pekka Keski-Korsu taipui niukasti toiseksi jääden voittajasta Mika Rautiaisesta ainoastaan 0,34 sekuntia.

Juhannuspäiväksi autourheilukaravaani siirtyi Rovaniemelle Napapiirin vauhtiajoihin, joka oli samalla Yöttömän Yön rallisprint-sarjan toinen osakilpailu. Pekka Keski-Korsu jatkoi voittotaistelussa myös Napapiirillä. Avauskierroksen jälkeen hän oli toisena. Toisen kierroksen startissa auto hieman nyykähti, mutta lopputaival sujuikin mainiosti. Ford Fiesta S2000-kuski kiristi luokkavoittoon. Paltamon Mika Rautiainen jäi lopulta 0,43 sekuntia.